Centrumhuset

Kontorslokaler

Just nu är det fullt i alla lokaler, eventuellt kan ett mindre förråd bli ombyggt till eget kontor vid intresse.

Välkommen att höra av er till Peter 0241-10335 så kan vi visa vilka möjligheter som finns

Samtliga lokaler är renoverade och väldigt fräscha. Lokalerna är anpassade för främst kontorsverksamhet, är luftkonditionerade via central ventilation, och är larmade. Utrymmena (som finns på övre plan) är handikapp anpassade med gemensam hiss i trapphus och gemensam handikapp toalett.

Du har även tillgång till ett stort gemensamt pentry/kök, flera toaletter och kapprum.

Placeringen är mycket centralt i Djurås med direktanslutning till E16 och med mycket goda kommunikationsmöjligheter via tåg och buss, max 5 min gångväg. På Djurås Torg finns både restaurang, bank, bankomat, post, tidningskontor, dataservice, apotek, florist, blomsteraffär, fotograf, allergimottagning, IT support, hälsovård, massörer, frisörer, revisor, ljud och musiklager, närradio, ATG, fastighetsmäklare, ÅVC och livsmedelsbutik. Därav är flödet av besökare både mycket stort och varierade ålderskategorier. Djurås är ett kvalitetscentrum, där det finns gott om parkeringsmöjligheter. Små butiker med kunnig och engagerad personal.

I fastigheten finns en stark och flexibel IT-infrastruktur inom genom ett väl utbyggt fastighetsnät och anslutning av detta till Dala-Energi och Skanova. Detta ger Er som hyresgäst tillgång till ett stort externt tjänste utbud. Vissa tjänster finns även direkt tillgängliga via våra egna nät och servrar. Som hyresgäst ingår även länkar eller möjlighet att synas  från husets site. www.djuråstorg.se inklusive programmvara för detta. Nätverkstekniker och driftstekniker finns i huset och ingår i hyran.

Hög kompetens och snabb hjälp. Lokalerna kan hyras delvis möblerade.

 Ring Peter eller  Eva 0241-10335